Høstferien

Heihei alle sammen! 

Fredag 26. september dro jeg hjem på høstferie. Dagene har gått kjempe fort, og i dag drar jeg allerede tilbake til Hurdal. 

I ferien har jeg vært med lillesøstra mi, vi har laget bladtrykk og vært på kino.Har også hatt to kjøretimer denne uka, nå mangler jeg bare langkjøring og oppkjøring så er jeg ferdig! På tirsdag da jeg var ferdig med kjøretimen, møtte jeg Annja i byen. Det var kjempe koselig å se henne igjen! 


<3

På torsdag dro Mor jeg og Laura til byen for å kjøpe vintersko til Laura. Da vi var ferdige med de møtte vi far og dro til Vinsta for å besøke bestefaren min og dama hans. På fredag hadde jeg kjøretime igjen, så meste parten av dagen gikk bort til det, etter jeg var ferdig dro jeg å kjøpte drikke. På lørdag dro jeg ned til byen å møtte Annja, vi spiste også dro vi til Linda og drakk der før vi dro ut på byen. I går dro vi til bestemor så jeg skulle få besøkt henne en siste gang før jeg drar tilbake til Hurdal. I dag har jeg bare pakket og gjort meg klar til å dra tilbake. Håper dere har hatt en fin ferie, god ferie til dere som har det denne uka! :D

-Andrinekf
Én kommentar

Oda Helene Hjørnevik

06.10.2014 kl.14:36

Så utrolig fin blogg du har, med fine bilder!

Klem Odaa :)))

Andrinekf

07.10.2014 kl.19:24

Oda Helene Hjørnevik: Tusen takk! :))

Skriv en ny kommentar

Andrinekf

Andrinekf

18, Ringsaker

Jeg er ei jente på 18 år som er vokst opp i Lismarka. Nå fortiden bor jeg på Hurdal Verk Folkehøgskole. På fritiden liker jeg å være med venner, høre på musikk, synge/spille teater, være med familien og drive på sosiale medier. På bloggen kommer jeg til å oppdatere om ting som skjer her på Hurdal Verk. Følg meg på instagram: andrinekf eller kvaalshagenprivat der kommer jeg til å legge ut bilder av livet mitt på Hurdal Verk.

Kategorier

Arkiv

hits