Huskonsert

Heihei

I går var det tid for vår aller første Huskonsert. Vi øvde en del på dagen og hadde en liten generalprøve før konserten startet. Konserten gikk veldig bra, virket som at de som kom for å høre på oss koste seg veldig. Selvfølgelig var jeg/vi litt nervøse før vi skulle begynne, men da vi hadde startet så syns i alle fall jeg at det ikke var noe å være redd for. Det gikk jo tross alt veldig bra! Fikk Ida Marie til å ta noen bilder under konserten, så jeg kunne bruke de i dette innlegget her. 


Plakaten to i klassen lagde. 


Programmet for kvelden 


Var en del "utrolig fine" selfie`s på kamerat av en herlig gjeng. 


Like før det hele startet!


Her synger vi Lemon Tree, jeg står et stykke unna de andre fordi jeg hadde solo på det første verset. 


Her synger vi "We are young" 


"Let it be" 


"TAKK FOR OSS"


I dag har vi hatt skolenstime der vi valgte elevrådsrepresentant. Og hadde besøk av ordføreren i Hurdal, som snakket om "Kirkens nødhjelp". Så var det tid for å gjøre fellesoppgaver, da jeg var ferdige med det vasket jeg rommet! Etter lunsj hadde vi musikk, da hadde vi først musikklytting, også gikk vi å spilte fotball i gymsalen. Etterpå var det tid for middag.

Resten av dagen er det ikke noe spesielt opplegg, så kommer nok bare til å slappe av resten av dagen. Har vært syk i over 2 uker nå, så håper det snart gir seg så jeg kan få sove om nettene igjen uten å våkne av at jeg ligger å hoster..

 

Vi blogges - Andrinekf 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Andrinekf

Andrinekf

18, Ringsaker

Jeg er ei jente på 18 år som er vokst opp i Lismarka. Nå fortiden bor jeg på Hurdal Verk Folkehøgskole. På fritiden liker jeg å være med venner, høre på musikk, synge/spille teater, være med familien og drive på sosiale medier. På bloggen kommer jeg til å oppdatere om ting som skjer her på Hurdal Verk. Følg meg på instagram: andrinekf eller kvaalshagenprivat der kommer jeg til å legge ut bilder av livet mitt på Hurdal Verk.

Kategorier

Arkiv

hits