17.09.2014

Lenge siden sist, mye har skjedd her på Hurdal Verk.

I forrige uke hadde vi linjeuke, det vil si at vi bare har undervisning innen den linjen vi går.

Så første delen av uka øvde vi på noen sanger, for på torsdag skulle vi ha vår første "konsert". Vi skulle synge for de gamle på eldresenteret her i Hurdal, det var veldig koselig. 

På fredag startet vi dagen med å spille innebandy turnering, også gikk turen videre opp til Mistberget. Mistberget er den nest høyeste toppen i Eidsvoll kommune (663MHO). Toppen ligger mellom Eidsvoll og Hurdal. Det var en utrolig koselig tur, vi delte oss inn i to grupper og lagde spørsmål og utfordring til hverandre på vei opp. Da vi kom på toppen spiste vi og satt og snakket. På Mistberget var det et høyt branntårn å klatre opp i, på toppen fikk du utrolig god utsikt ut mot Mjøsa og Romerikssletta. Denne uka her har vi hatt litt forskjellig musikkteori, og har begynt å øve inn noen nye sanger for på mandag skal vi ha vår alle første "huskonsert" for de andre elevene her på skolen! Konserten skal være acoustic. Det blir kjempe spennende og jeg gleder meg skikkelig mye. Selv om det også kommer til å være noen nerver like før vi skal begynne å synge. Men vi har kommet skikkelig godt i gang så jeg/vi krysser fingrene for at det blir bra!

 

Vi du vite mer om hva vi på Hurdal Verk driver med og se bilder stikk innom www.hvf.no 

-Andrinekf 

#Folkehøgskolelivet #HurdalVerk #Musikklinja 

Én kommentar

Andrea

17.09.2014 kl.19:14

Så fint du har det bra! Jeg savner deg kjempe masse!❤️❤️

Andrinekf

07.10.2014 kl.19:24

Andrea: Svaner deg kjempe masse også!????

Skriv en ny kommentar

Andrinekf

Andrinekf

18, Ringsaker

Jeg er ei jente på 18 år som er vokst opp i Lismarka. Nå fortiden bor jeg på Hurdal Verk Folkehøgskole. På fritiden liker jeg å være med venner, høre på musikk, synge/spille teater, være med familien og drive på sosiale medier. På bloggen kommer jeg til å oppdatere om ting som skjer her på Hurdal Verk. Følg meg på instagram: andrinekf eller kvaalshagenprivat der kommer jeg til å legge ut bilder av livet mitt på Hurdal Verk.

Kategorier

Arkiv

hits