Dagene på Hurdal Verk

Hei hei :) 

Nå har jeg vært på Hurdal Verk i 8 dager allerede, tiden har gått utrolig fort! Vi har hatt noe opplegg omtrent hele tiden, og siden nettet ikke funker så bra her så har jeg ikke fått muligheten til å oppdatere dere før nå. 

Jeg har hatt noe fine dager her på Hurdal, det har både vært skummelt og spennende. Nå på tirsdag drar vi allerede på vår første tur sammen, vi skal til Livoll også skal vi gå på Ruten. Ruten er et fjell som ligger mellom Gåla og Espedalen. På turen opp til Livoll skal vi innom lillehammer og være på omvisning på Maihaugen. På tur ned igjen på torsdag skal vi innom Hamar der vi skal bowle :)


Hurdal Verk Folkehøgskole.

I dag fikk jeg koselig besøk av familien. Var utrolig godt å se de igjen! Selv om det ikke er mer enn 8 dager siden jeg flyttet. Nå sitter jeg på rommet mitt og slapper av med litt musikk, så får vi se om jeg går bort i peisestua etterhvert og er litt sosial med de andre som også bor her. Jeg tror i alle fall at dette året på Hurdal kommer til å bli super bra, med mye opplevelser! 

 

-Andrinekf

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Andrinekf

Andrinekf

18, Ringsaker

Jeg er ei jente på 18 år som er vokst opp i Lismarka. Her bor jeg enda, men til høsten flytter jeg for å gå et år på Hurdal Folkehøgskole. På fritiden liker jeg å være med venner, høre på musikk, synge/spille teater, være med familien og drive på sosiale medier. Her på bloggen kommer jeg til å blogge om mitt liv, og ting som interesserer meg.

Kategorier

Arkiv

hits