Sommeren går mot slutten

Heihei, i sommerferien har jeg vært dårlig til å oppdatere dere her på bloggen..

Jeg har jobbet mye og da jeg har hatt fri har jeg vært med venner, besøk familien og bare slappet av i finværet når jeg først har kunnet det.. Nå går det veldig fort til jeg skal dra til Hurdal, det skal bli godt og komme seg på skolen. Se hvordan ting er, og ikke minst få vite hvordan man skal bo et helt år! Jeg krysser fingrene for at jeg får enerom, er godt å kunne få litt tid for seg selv innimellom også! I det siste har jeg jobbet ganske mye, skal også jobbe en del neste uke. Etter det har jeg spurt om en del fri, for er en del jeg må fikse før jeg skal dra. Så om jeg får oppdatert dere så mye det vet jeg ikke, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Blir nok bedre etter jeg har fått begynt på skolen, og kommet litt på plass. Har satt meg et mål, og det er å blogge om mitt år på Hurdal. Skal gjøre så godt jeg kan å få det til!


Lomsætra//Canon EOS 1100D//

Håper alle sammen har hatt en fin sommerferie hittil :) Jeg har i alle fall kost meg de dagene jeg har hatt fri i sommer! 

-Andrinekf- 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Andrinekf

Andrinekf

18, Ringsaker

Jeg er ei jente på 18 år som er vokst opp i Lismarka. Her bor jeg enda, men til høsten flytter jeg for å gå et år på Hurdal Folkehøgskole. På fritiden liker jeg å være med venner, høre på musikk, synge/spille teater, være med familien og drive på sosiale medier. Her på bloggen kommer jeg til å blogge om mitt liv, og ting som interesserer meg.

Kategorier

Arkiv

hits