Sommervarme

Heihei :)

I går fikk jeg ikke blogget fordi jeg var med moren min til byen og shoppet og da vi kom hjem koste vi oss bare. Hun hadde bursdag i går, så vi feira litt vi her hjemme. Så blir det nok noe mere feiring på søndag da søsteren min også har bursdag :) 

I dag har jeg egentlig bare slappet av i det fine været, helt til jeg skulle på jobb. Var utrolig slitsomt å jobbe i denne varmen, så ser egentlig ikke så veldig frem til å jobbe i hele morgen.. men det går nok bra bare man får begynt.

Ellers så skjer det ikke så mye her fortiden, er jobbingen som tar den meste av tiden og da jeg har fri slapper jeg for det meste av og nyter å ha fri. Håper alle sammen har hatt en fin dag i dette urolig varme sommer været :) 

-Andrinekf-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Andrinekf

Andrinekf

18, Ringsaker

Jeg er ei jente på 18 år som er vokst opp i Lismarka. Her bor jeg enda, men til høsten flytter jeg for å gå et år på Hurdal Folkehøgskole. På fritiden liker jeg å være med venner, høre på musikk, synge/spille teater, være med familien og drive på sosiale medier. Her på bloggen kommer jeg til å blogge om mitt liv, og ting som interesserer meg.

Kategorier

Arkiv

hits