06.Juli

Heisann! 

Det var utrolig lenge siden sist! Grunnen til at jeg ikke har blogget på så utrolig lenge er at jeg ble syk.. Og etter jeg ble frisk har alt bare gått i ett, hadde eksamen uka etter jeg var syk, så da hadde jeg dessverre ikke tid til noe annet enn å øve og øve.. Da ferien startet har også ukene vært fulle med jobbing, kjøretimer og det ene med det andre. Så jeg beklager så mye at jeg ikke har husket på å oppdatere dere på bloggen. Men nå er jeg tilbake! Kan si at eksamen gikk kjempe bra og at jeg tok sommerferie med god samvittighet! 

Nå er det ikke så altfor lenge til jeg skal dra. Jeg skal jo gå på folkehøgskole i Hurdal, det går så fort til vi skal begynne. Jeg gleder meg kjempe masse, men jeg gruer meg også litt! Blir rart og ikke se venna sine og familien sin så ofte som før! 

Over på noe annet, på fredag så var det allerede 1 år siden jeg fikk mopedlappen. Så da dro jeg på campingen og overraska Andrea med å komme. Var utrolig godt å se henne igjen, var en stund siden sist, også hadde hun vært i Bulgaria så måtte jo høre hvordan hun hadde hatt det! Som vanlig da vi er sammen så hadde vi det kjempe gøy! Vi hørte på musikk, så på filmer, bada i Mjøsa og snakka masse!


Verdens herligste jente! <3 Besøk bloggen hennes, www.andreae.blogg.no 

Håper dere har hatt en like fin helg som meg, så blogges vi snart! -Andrienkf

Én kommentar

andreae

06.07.2014 kl.22:05

Har savnet deg snuppa! Det var kjempe godt å se deg igjen, du er best <3 Iluu<3

Skriv en ny kommentar

Andrinekf

Andrinekf

18, Ringsaker

Jeg er ei jente på 18 år som er vokst opp i Lismarka. Her bor jeg enda, men til høsten flytter jeg for å gå et år på Hurdal Folkehøgskole. På fritiden liker jeg å være med venner, høre på musikk, synge/spille teater, være med familien og drive på sosiale medier. Her på bloggen kommer jeg til å blogge om mitt liv, og ting som interesserer meg.

Kategorier

Arkiv

hits