05.05.2014

Hei alle sammen der ute! 

 

Jeg blogget ikke i helga fordi jeg rett og slett ikke var hjemme, og da hadde jeg heller ikke tilgang til bra nett. For jeg var med familien min på camping, og vi dro dit torsdag kveld. Der møtte jeg bestevenninna mi Andrea. Vi var sammen omtrent hele tiden, hun fikk også sitte på meg meg mens jeg øvelseskjørte, vi måtte jo handle inn godis til helga for å kose oss litt ekstra! Var veldig mye ute på dagen, men på kvelden satt vi inne å så på skrekkfilmer.

Så dro vi hjem i går, kom ikke hjem før på ettermiddagen en gang, og da hadde jeg andre ting å gjøre, så jeg rakk rett og slett ikke å blogge da heller. Hadde tenkt til å oppdatere dere før jeg dro til campinga, men det glemte jeg helt, for ble plutselig bestemt at vi skulle dra. Så jeg måtte bare kaste med meg noen ting før vi dro. 

Ellers går det greit, jeg sitter egentlig å øver til en prøve vi skal ha i morgen. Det er om legemidler og legemiddelhåndtering.. Ikke det morsomste tema å jobbe med, så jeg trengte en pause fra alt sammen. Ellers i morgen skal jeg ha kjøretime, da begynner jeg på trinn 3, enda ett trinn nærmere lappen! Gleder meg kjempe masse til jeg får den, for da kan jeg begynne å bestemme litt mer selv, for her jeg bor nå går det aldri busser, så da er det ikke lett å komme seg bort, men med lapper fikser alt seg. Har kjøpt meg en bil også, så alt er klart, bare å jobbe og få penger til lappen fremover nå!


<3 

Håper alle sammen har hatt en fin helg, og får en fin uke! Vi blogges! :)

Én kommentar

Andrea

05.05.2014 kl.22:05

Ingen bedre enn deg, den beste helga på lenge <3

Skriv en ny kommentar

Andrinekf

Andrinekf

18, Ringsaker

Jeg er ei jente på 18 år som er vokst opp i Lismarka. Her bor jeg enda, men til høsten flytter jeg for å gå et år på Hurdal Folkehøgskole. På fritiden liker jeg å være med venner, høre på musikk, synge/spille teater, være med familien og drive på sosiale medier. Her på bloggen kommer jeg til å blogge om mitt liv, og ting som interesserer meg.

Kategorier

Arkiv

hits